Informatiemarkt over Warmtenet in het Piazza Center afgelast vanwege oplopende COVID besmettingen!

UPDATE:

Vanwege oplopende Corona besmettingen heeft de Gemeente Gorinchem, Poort6 en HVC moeten besluiten om de geplande informatiemarkt over het Warmtenet in de Gildenwijk van komende donderdag in het Piazza Center te moeten schrappen. Er wordt gezocht naar een andere mogelijkheid. Zodra hierover meer bekend is zal de Gemeente u opnieuw informeren.

Op donderdag 18 november 2021 van 15:00 tot 20:00 uur organiseert de Gemeente Gorinchem samen met Poort6 en HVC een informatiemarkt, op het binnenplein in het Piazza Center, over het komende Warmtenet in de Gildenwijk.

Hier kunt u kennis maken met warmtenet en krijgt u meer duidelijkheid over wat u mag verwachten.

Inmiddels hebben wij een constructief gesprek gehad met de heren Ruben Duinker van Poort6 en Bertus den Toom van de Gemeente Gorinchem, waarover wij u later uitvoeriger over zullen informeren.

Zoals u weet is deze website ontstaan over zorgen aangaande de te verwachten stookkosten en of we straks onze woning wel voldoende warm kunnen stoken. Nog lang niet alle woningen zijn voldoende of goed geïsoleerd en de geleverde watertemperatuur in de installatie is straks toch 10 graden minder.

Ons advies is om zeker de informatiemarkt te bezoeken, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee kennis kunt maken met de verschillende partijen en het warmtenet zelf. Maar blijf kritisch over de stookkosten en de te bereiken kamer temperatuur. Want daar is waar het toch allemaal om draait, garanties zijn beter dan toezegging, aannames en of verwachtingen.

informatiemarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *