Uitnodiging voor feestelijk startmoment warmtenet door Ruben Duinker

Afgelopen week ontvingen mensen een flyer met uitnodiging van de heer Ruben Duinker, projectmanager warmtenet van Poort6. De bewoners worden uitgenodigd voor een feestelijk startmoment, want dat wil men niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Misschien dat de bewoners van de Gildenwijk niet voor vol aangezien worden, want het kan toch niemand ontgaan zijn mede door de vele verkeersomleidingen, open gebroken straten, sjofels en zwaar vrachtverkeer, dat men inmiddels is begonnen met de aanleg.

Met name de bewoners van de Munterflat ondervinden enorm veel hinder van stof, herrie, uitlaatgassen, enz. door de aangelegen bouwlocatie recht onder hun balkons.

Wat ook opvalt is dat de bewoners van de Frisoflat waarschijnlijk niet welkom zijn, want deze worden niet vermeld in de uitnodiging.

Verder wordt er in de uitnodiging gesproken tussen een samenwerking van verschillende partijen.

Ook hier staat waarschijnlijk een typfoutje “de inwoners”. Want deze groep heeft totaal geen medezeggenschap in de aanleg en tegenargumenten worden weggewuifd of als onzin verklaard.

En dit terwijl er bijna dagelijkse berichtgeving in de media te lezen is, dat we torenhoge stookkosten krijgen, minder comfort en vast zitten aan een monopolist. Een inwoner van de Pr. Willem Alexanderflat spreekt op onze website zelfs over pure chantage als je niet instemt. Dus wat er nu überhaupt zo feestelijk is aan het warmtenet, wij hebben het in ieder geval nog niet kunnen ontdekken!

flyer poort6 000048

Maar uiteraard willen wij geen spelbreker zijn, een feestje is natuurlijk nooit weg. Dus Ruben tot donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *